Kesin Kayıt İşlemleri

İkinci Yerleştirme İle Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Kesin Kayıt Tarihi: 02-06 Eylül 2024

Üniversitemizin lisans veya önlisans programlarından birine yerleştiği ilan edilen adaylar, kayıt belgelerini eksiksiz olarak hazırlayarak kayıt hakkı kazanılan Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Birimine teslim ederek kayıt işlemlerini tamamlarlar.

* Kayıtlar şahsen ya da yasal temsilci (noter onaylı vekâletname) aracılığıyla yapılabilir.

* Eksik belge ile kayıt işlemi yapılamaz.

* Üniversitemize başvuru ve kayıt koşullarını sağlamadıkları tespit edilenler, kayıt için sahte veya tahrif edilmiş belge kullanan ve gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların tespit edildiği anda kayıt işlemleri iptal edilir ve gerekli yasal işlem yapılır.

* İlan edilen kayıt tarihleri içinde kayıt yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybederler.

* Tercihlerine yerleştirilen adaylardan ilgili kayıt döneminde kaydını yaptırmayanlar kayıt hakkını kaybetmiş sayılırlar.

* Tercihlerine yerleştirilen adaylar ilgili tercih döneminde yerleştirildikleri programa kayıt yaptırmadıkları takdirde “İkinci Yerleştirme” dönemlerinde tekrar tercih yapamazlar.

* Kayıt yaptıran adaylardan yerleştirildikleri programdan kaydını sildirenler “İkinci Yerleştirme” dönemlerinde tercih yapamazlar.

Kesin Kayıt Evrakları için Tıklayınız

Eklenme tarihi: 11.07.2024 14:44:39